Denne side bruger cookies
Dette forum bruger cookies. Hvis du er registreret, bruges de til at huske hvem du er logget ind som. Hvis ikke, gemmer vi dit sidste besøgstidspunkt. Besøgstidspunktet bruges bl.a. til at holde øje med, hvilke tråde du allerede har læst. Cookies er små tekstdokumenter, som bliver gemt i din browser og udgør ingen sikkerhedsrisiko. Tryk "Mere Information" nedenfor, for en liste over de cookies vi sætter. Du har mulighed for at fravælge cookies ved at klikke på knappen "Blokér Cookies" i bunden af denne boks.

En ikke-personhenførbar cookie vil blive gemt i din browser, uanset dit valg (Medmindre du ikke foretager et). Således undgår du at blive spurgt igen. Du kan til enhver tid ændre dit valg via linket i bunden af siden.

Tråd bedømmelse:
  • 0 Stemmer - 0 Gennemsnit
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ShellSec i Avisen
24-03-2015, 15:01
#1
ShellSec i Avisen
Så er Dr Blue i Erhversavisen Fyn. Det var da godt nok en vildt lækker artikel Dr.
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
24-03-2015, 15:20
#2
RE: ShellSec i Avisen
Tænker at der er dette her: http://www.mitfyn.dk/article/444786.

Nu er de bare sådan nogle røvruller at man skal betale, for at se resten af artiklen :(
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
24-03-2015, 16:30 (Denne besked var sidst ændret: 24-03-2015, 16:36 af кошка.)
#3
RE: ShellSec i Avisen
Kan muligvis lige krejle den, tjekker det lige (y)

EDIT:
Side 1
http://www.docdroid.net/vg3v/document3.pdf.html

Side 2
http://www.docdroid.net/vg3x/document2.pdf.html
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
24-03-2015, 17:31
#4
RE: ShellSec i Avisen
Til dem som ønsker den i billed form - http://i.imgur.com/SjLy4sC.png
[Billede: rGvl8UM.png]
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
24-03-2015, 19:45 (Denne besked var sidst ændret: 24-03-2015, 23:01 af Doctor Blue.)
#5
RE: ShellSec i Avisen
(24-03-2015, 15:20)TheMagTime Skrev: Tænker at der er dette her: http://www.mitfyn.dk/article/444786.

Nu er de bare sådan nogle røvruller at man skal betale, for at se resten af artiklen :(

Ja sikke nogle røvhuller der vil have penge for deres arbejde. Det er en avis man abbonnerer på, så koster den naturligvis også penge på nettet.



Hmm, ja det er næppe banebrydende journalistik, men der er et link til Shellsec og det er det, der tæller :)
Han måtte dog godt have skrevet "Doctor" i stedet for "Dr.". Det mener jeg ret nøjagtigt at jeg bad ham om.
Mangler du hjælp?
Regler |  E-mail (PGP)
Besøg denne brugers hjemmeside Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
25-03-2015, 07:59 (Denne besked var sidst ændret: 25-03-2015, 07:59 af Cronick.)
#6
RE: ShellSec i Avisen
(24-03-2015, 19:45)Doctor Blue Skrev: Ja sikke nogle røvhuller der vil have penge for deres arbejde. Det er en avis man abbonnerer på, så koster den naturligvis også penge på nettet.



Hmm, ja det er næppe banebrydende journalistik, men der er et link til Shellsec og det er det, der tæller :)
Han måtte dog godt have skrevet "Doctor" i stedet for "Dr.". Det mener jeg ret nøjagtigt at jeg bad ham om.

Synes godt du kunne have bedt dem om at lave en lidt bedre guide til et godt password. Det er da godt nok en lorte guide som ikke rigtigt hjælper til bedre sikkerhed!

[Billede: mGhViEX.png]
[Billede: rGvl8UM.png]
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
25-03-2015, 09:03
#7
RE: ShellSec i Avisen
De er lidt nogle fags de journalister, har også været et par gange synes hvergang at de ikke vil nævne shellsec, fordi de så mener man opfordre til direkte hacking...
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
25-03-2015, 09:08
#8
RE: ShellSec i Avisen
Forstår skam godt at de smider en artikel alla den, ind som plus member. Når man ser sådan overordnet på det, er den 1. både spænderne læsestor. 2. lærerig til enhver der sidder i et firma. ydere mere, vil det hjælpe mange IT-Chefer rundt omkring, til at kunne presse yderligere sikkerhedsforanstaltninger op.

Tommel op til Blue, fantastisk artikel :)
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
25-03-2015, 09:55
#9
RE: ShellSec i Avisen
(25-03-2015, 09:03)iloveshellsec Skrev: De er lidt nogle fags de journalister, har også været et par gange synes hvergang at de ikke vil nævne shellsec, fordi de så mener man opfordre til direkte hacking...

Det kommer meget an på hvilken avis det er, og jeg synes egentligt det var en fin artikel ifht. at det var erhvervsavisen fyn.

Men ja, god artikel DB og lad os da håbe at den kan give lidt omtale til forummet til at få nogle flere medlemmer på forummet :)
GOOD LUCK EBOLA-CHAN
I LOVE YOU EBOLA-CHAN
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
25-03-2015, 15:22
#10
RE: ShellSec i Avisen
Rigtig go' artikel!
Synes desuden du har en rigtig, rigtig go' pointe til sidst:
"Det bedste antivirus, er ens egen sunde fornuft"!
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
« Ældre | Nyere »




User(s) browsing this thread: 1 Gæst(er)