Denne side bruger cookies
Dette forum bruger cookies. Hvis du er registreret, bruges de til at huske hvem du er logget ind som. Hvis ikke, gemmer vi dit sidste besøgstidspunkt. Besøgstidspunktet bruges bl.a. til at holde øje med, hvilke tråde du allerede har læst. Cookies er små tekstdokumenter, som bliver gemt i din browser og udgør ingen sikkerhedsrisiko. Tryk "Mere Information" nedenfor, for en liste over de cookies vi sætter. Du har mulighed for at fravælge cookies ved at klikke på knappen "Blokér Cookies" i bunden af denne boks.

En ikke-personhenførbar cookie vil blive gemt i din browser, uanset dit valg (Medmindre du ikke foretager et). Således undgår du at blive spurgt igen. Du kan til enhver tid ændre dit valg via linket i bunden af siden.

Tråd bedømmelse:
  • 0 Stemmer - 0 Gennemsnit
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smartbox politi anmeldelser
21-07-2020, 20:29
#1
Smartbox politi anmeldelser
Hej.

Til info så bliver der nu tjekket igennem at dem er blevet snydt med deres smartbox, hvor de har købt dem henne.
Der er flere herinde som sælger dem, som fejlagtigt tror de kan gemme sig bag Bitcoin, og dem der har købt dem vil blive kontaktet af politiet, og de får deres oplysninger fra de steder de er brugt. Så har du købt en Smartbox herinde og brugt, så kan du være sikker på at der bliver kigget ind på det.  

https://www.bt.dk/forbrug/birgitte-glaed...-oplevelse
https://www.bt.dk/samfund/arne-og-lones-...-var-noget
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
22-07-2020, 08:26
#2
RE: Smartbox politi anmeldelser
Rolig nu :),
de understreger at politiet aldrig burde været nævnt i denne sag, Så mon ikke de bare for en ny Smartbox ??
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
23-09-2020, 13:37
#3
RE: Smartbox politi anmeldelser
Lidt naivt at tro.

Bitcoins er ekstremt nemme at spore.
how the
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
23-09-2020, 16:13
#4
RE: Smartbox politi anmeldelser
Så er det vist heller ikke nemmere, altså hvis du også skal finde manden og igen hvis personen bruger en mixer Wink
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
23-09-2020, 16:46
#5
RE: Smartbox politi anmeldelser
Ja brug du bare dem og forvent de ikke samarbejder med myndigheder, når du får 3 måneder istedet for 20 år.
how the
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
23-09-2020, 19:01
#6
RE: Smartbox politi anmeldelser
Zzzzz 20 år? Desuden får du ikke rabat for at samarbejde i Danmark... Tror du ser for mange film
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
24-09-2020, 00:59
#7
RE: Smartbox politi anmeldelser
(23-09-2020, 19:01)Morn Skrev: Zzzzz 20 år? Desuden får du ikke rabat for at samarbejde i Danmark... Tror du ser for mange film

I nogen tilfælde kan man godt få en lille smule rabat men i det her tilfælde så bliver der ingen rabat, og mon ik det bare bliver bøde straf, hvis der overhovedet bliver nogen sager. Alt for meget "arbejde" for så lidt
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
30-09-2020, 11:14 (Denne besked var sidst ændret: 30-09-2020, 11:15 af ARIGVNIN.)
#8
RE: Smartbox politi anmeldelser
(23-09-2020, 19:01)Morn Skrev: Zzzzz 20 år? Desuden får du ikke rabat for at samarbejde i Danmark... Tror du ser for mange film

Overdrivelse fremmer forståelsen.
Og tvivler på sælgerne herinde har været i fængsel. Svage sjæle ville falde for politiets tricks.
Advokater kan sagtens køre på rabat, i form af tilståelses sager, og især når der er samarbejdet med politiet, om købere af stoffer/hackede konti osv.
how the
Find alle beskeder fra denne bruger
Citer denne besked i et svar
« Ældre | Nyere »




User(s) browsing this thread: 1 Gæst(er)